Vakantie & vergaderen

Attema-Sate, een monumentale boerderij uit 1770! Midden in het Friese Merengebied, omgeven door een uitgestrekt polder- en weidegebied en het mooie dorpje Gaastmeer.

Impressie

Zoek je een unieke locatie om te overnachten of te vergaderen? Voor een korte zeilvakantie, een lang weekend weg, een rustige midweek of zakelijke bijeenkomst? Wil je gaan fietsen, zeilen of sloepvaren? Reserveer een appartement of meld je aan als wandelaar en kom bij ons genieten van ruimte en rust. Lees bij 'overnachten' of 'vergaderen' wat er mogelijk is. Wanneer je op de contactpagina en de boerderij klikt, lees je meer over ons en vul je het reserveringsformulier in dan zoeken wij contact. Hartelijke groet, Margriet & Gerard Burgers

Ligging

© 2019 Attema Sate, ontwerp & code door BW H ontwerpers

de tuin

Wilfried Reuvers over de tuin: ‘Het was een hele uitdaging; een erfrenovatie bij een rijksmonument uit de 18e eeuw, liggend tussen water en polder. Door een noodzakelijke dijkaanpassing moest enorm ingegrepen worden in de tuin. De tuin is in geweldig overleg met de bewoners weer sober, open en praktisch gemaakt. Eigenlijk zoals het hoort bij een Friese Sate. In de buurt van het hoofdgebouw zijn wat statige en fleurige elementen toegepast. Aan de randen van de bestrating (terrassen) zijn weelderige, onderhoudsvriendelijke borders met wat hagen en lommerrijke bomen geplant. Er is beschutting daar waar het moet en fraaie uitzichten daar waar het kan’.