Vakantie & vergaderen

Aan de rand van de Yntemapolder en tegenover de passantenhaven van Gaastmeer ligt de boerderij Attema-Sate, een rijksmonument uit 1770. Via een brug is de boerderij verbonden met het dorp.

Impressie

Welkom! U kunt op Attema-Sate verblijven door een appartement of studio te huren. Ook is de uitzichtkamer te huren eventueel gecombineerd met een overnachting - ideaal voor kleine teams die zich even willen onttrekken aan de dagelijkse werksfeer -. We wonen in het monumentale voorhuis. Zo hebben we persoonlijk contact met iedere gast die onze speciale 'plaats' bezoekt. Hartelijke groet, Margriet & Gerard Burgers

   

In Gaastmeer zijn diverse mogelijkheden om te varen in verschillende type boten. Attema-Sate ligt aan een nieuwe elektrische vaarroute en naast de boerderij is een oplaadpunt gesitueerd.

Ligging

© 2018 Attema Sate, ontwerp & code door BW H ontwerpers

De omgeving

Over de brug, een paar voetstappen verwijderd van Attema-Sate ligt Cafe restaurant d’Ald Herberch “Yn’e Iel-aek”. Het terras ligt aan het water. Tevens is het een VVV agentschap.

In het dorp Gaastmeer aan de Munkedyk is Dagwinkel van Netten Gaastmeer te vinden. Hier kunt u terecht voor al uw boodschappen. U kunt gemakkelijk een bestelling plaatsen via de link zodat u geen voorraad mee hoeft te nemen. Met een bagagetrolley van Attema-Sate zijn de boodschappen makkelijk te voet af te halen!

Via E Bike Fryslan kunt u fietsen huren. De fietsen worden bij Attema-Sate afgeleverd en weer opgehaald aan het einde van de periode.

Fietspont Gaastmeer ligt aan het eind van het fietspad dat langs Attema Sate loopt.

Voor het huren van een polyvalk kunt u contact opnemen met Jachthaven Pieter Bouwe