Vakantie & vergaderen

Attema-Sate, een monumentale boerderij uit 1770! Midden in het Friese Merengebied, omgeven door een uitgestrekt polder- en weidegebied en het mooie dorpje Gaastmeer.

Impressie

Zoek je een unieke locatie om te overnachten of te vergaderen? Voor een korte zeilvakantie, een lang weekend weg, een rustige midweek of zakelijke bijeenkomst? Wil je gaan fietsen, zeilen of sloepvaren? Reserveer een appartement of meld je aan als wandelaar en kom bij ons genieten van ruimte en rust. Lees bij 'overnachten' of 'vergaderen' wat er mogelijk is. Wanneer je op de contactpagina en de boerderij klikt, lees je meer over ons en vul je het reserveringsformulier in dan zoeken wij contact. Hartelijke groet, Margriet & Gerard Burgers

   

Ligging

© 2019 Attema Sate, ontwerp & code door BW H ontwerpers

de omgeving

Over de brug, een paar voetstappen verwijderd van Attema-Sate ligt Café restaurant d’Ald Herberch “Yn’e Iel-aek”. Het terras ligt aan het water! Tevens is het een VVV agentschap.

Restaurant Boppe de Golle ligt aan het begin van het dorp. Het heeft een terras op 4 meter hoogte!

Aan de Munkedyk is Dagwinkel van Netten Gaastmeer te vinden. Hier kunt u terecht voor al uw boodschappen. U kunt gemakkelijk een bestelling plaatsen via de link zodat u geen voorraad mee hoeft te nemen. Met een bagagetrolley van Attema-Sate zijn de boodschappen makkelijk te voet af te halen!

Attema-Sate biedt ook overnachtingsmogelijkheden voor wandelaars van het St. Odulphuspad.

Via E Bike Fryslan kunt u fietsen huren. De fietsen worden bij Attema-Sate afgeleverd en weer opgehaald aan het einde van de periode.

Fietspont Gaastmeer ligt aan het eind van het fietspad dat langs Attema Sate loopt.

Voor het huren van een polyvalk kunt u contact opnemen met Jachthaven Pieter Bouwe